Marius Bens Hindernissen & Interieurs maakt sponsor/reclamehindernissen naar wens van de opdrachtgever. N.a.v. een logo kan een ontwerp voor een voor uw bedrijf herkenbare hindernis eventueel ook door Marius Bens verzorgd worden. Mede door zijn achtergrond als parcoursbouwer hebt U de garantie dat de hindernis in de praktijk ook goed tot zijn recht komt.

Als parcoursbouwer weet Marius aan welke eisen hindernissen moeten voldoen, en met die kennis worden de hindernissen ontworpen en gemaakt naar wens van de klant, waarbij de exclusieve afwerking en kwaliteit kenmerkend zijn.  In de loop der jaren hebben veel bedrijven, professionele springstallen, verenigingen en particulieren de weg weten te vinden naar Marius Bens voor het laten ontwerpen en maken van “hun” reclame/sponsorhindernis.

Marius Bens Hindernissen & Interieurs biedt bedrijven/instellingen de mogelijkheid hun hindernis in beheer te geven. Marius Bens zorgt ervoor dat uw hindernis altijd representatief aanwezig is op het gewenste evenement.

“Kwaliteit, veiligheid en uitstraling zijn de kenmerken van mijn hindernissen”.