Nieuws

Living paardenvrachtwagen

Eveneens opgeleverd een living voor een drie-/vierpaardsvrachtwagen.

 

Hindernissen opgeleverd voor Dopharma en PSC Den Goubergh

In december 2015 heb ik een aantal nieuwe hindernissen opgeleverd, o.a. een oxer voor Dopharma en een driesprong en een rustieke oxer voor PSC Den Goubergh.

 

 

 

Recent opgeleverde boekenkast ingebouwd in een opkamer.

Deze boekenkast is 1.60 meter hoog en speciaal passend gemaakt en ingebouwd in de opkamer.

Ooievaar geland.

Op 6 September jl. is de ooievaar geland bij Marius Bens en Angelique van Hagen. Zoontje Tim is geboren.

Re Styling Hindernis Full Management Support

Een sponsorhindernis in een parcours is het visite kaartje voor de sponsor. Hoewel wij onze hindernissen voorzien van topkwaliteit verf en van de beste materialen, ontkom je er niet aan om de hindernissen afhankelijk van gebruik jaarlijks bij te werken om ze mooi te houden. Marius Bens biedt een totaal pakket van re styling aan. […]

Nieuwe Hindernissen opgeleverd.

Er zijn weer een aantal concoursen een aantal prachtige hindernissen rijker! De afgelopen maanden ontving Marius opdracht voor het maken en soms renoveren van bestaande hindernissen. Deze keer de organisaties van Peel en Maas en Outdoor Brabant die een prachtige hindernis in hun parcours erbij kregen.

Nieuwe website online.

Nieuwe Website Marius Bens online! De afgelopen periode heeft Triple V samen met Marius Bens hard gewerkt om een nieuwe website te realiseren. Een nieuwe look in een nieuw jasje om de kijker informatie te geven over de prachtige producten die Marius maakt.
Wij wensen u veel kijkplezier en inspiratie toe!